Backpacking

Jag är sämst på att uppdatera här. Är imponerad av folk som lyckas plita ner något fyndigt varje dag. Jag försöker packa till resan men det är svårt. Man vill ha med sig alla bekvämligheter hemifrån och försöker ändå att inte överdriva. Allt ska få plats i en 50 liters ryggsäck. Det kommer bli en utmaning! Nu Top Model och kaffe. Over and out.


Traderaauktion

Jag ångrade mig angående hängsleklänningen, men eftersom jag använt den en gång så kan jag inte skicka tillbaka den. Är du intresserad så varsågod och buda på http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=39419832

Fulsnygg - snyggful?

Ellos har aldrig tidigare riktigt lyckats med något som tilltalar mig. Idag kan vara vändpunkten, eller inte. Jag vet inte om jag fullkomligt älskar den här klänningen eller om det är fruktansvärt ful. Skulle kunna vara både och, jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Är dock otroligt sugen på att få hem en och pröva. 299 :- kanske det kan vara värt?

Fulsnygg
Tänk urfräsch bränna, stramt uppsatt ruffrig hästsvans, stora solisar, några breda läckra armband och höga peep-toes. Vad tror ni?

Längtan

Om exakt två veckor ligger jag där och njuter!

Phuket


Kan mycket väl  se mig själv ligga där i min kornblå bikini och må alldeles oförskämt bra.
Det har jag faktiskt gjort mig förtjänt av tycker jag. Avis någon?

By the way

Soft Grey klänningen var fruktansvärt ful! Sladdrigt material och dålig passform.
Köp inte säger jag.



Väntan.

Jag är uttråkad och fruktansvärt trött. Har ätit alldeles för gott och alldeles för mycket ikväll. Funderar på en promenad... men ensam? Njaaaa, känns inte alltför lockande.

La Redoute paketet kom i veckan med en del av det jag beställde. Hängelklänningen med utanpåfickor var jättefin men tyvärr alldeles för lång för min smak. Någon som vet om man kan lägga upp den och fortfarande behålla ballong-känslan i kjolen?

Fick ett par svarta shorts också som jag ska ha i Thailand, inget märkvärdigt men sköna och billiga. Kan inte tro att det bara är drygt 2 veckor kvar tills vi åker nu! Underbart!


Pelle kommer hit snart och jag längtar. Ska erkänna att jag är fruktansvärt less på hans föreställningar varenda helg, men så är det väl när man kärat ner sig i en teaterapa...


Varför tar inte ASOS emot betalningar med Maestro-kort från Sverige? DISSAPOINTED!!


Varför?

Varför lär jag mig inte att kolla in HMs webbshop oftare?! Hittade precis den här underbara klänningen bland deras vårinspiration och blev tungen att köpa - men den var slutsåld! Likaså de tre andra nyinkommna klänningarna som var minst lika fina. Suck...

Fin