Una cerveza grande por favor!

Idag har varit en bra dag. Jag har varit duktig och flitig och sådant mår man alltid lite extra bra utav, när det väl är gjort. Jag har städat hela korridoren + uteplatsen, gjort alla läxor för att vara fri på lovet plus att jag har städat rummet och packat massa sommarkläder! Imorgon åker jag hem för en snabbvisit och för att kramas med P i några timmar, sedan bär det av till Gran Canaria och Playa del Inglés. Det ska bli underbart med sol, stränder och god mat! Jag känner redan hur solen värmer på kroppen och spänningen i axlarna mjuknar. Adios!

image330


Robyn-frilla

Förra veckan testade jag en frisör i Leksand och hon visade sig vara riktigt vass. Kolla bara!

image329

Höstdepp och förkylning

Motivationen är låg just nu. Jag har inte lust med nånting och ingenting känns kul. Bloggen går på sparlåga och så gör även jag. Förkylningen, höstdeppen och vardagen har tagit över och den nya skolan känns inte ny och spännande längre. Vad gör man? Om en vecka åker jag till Gran Canaria med familjen och vilar upp mig. Imorgon ska jag stylas och fotas för SOLO. Det ska bli kul, tror jag. Om man bara hade lust att vakna på morgonen. Usch och fy, hösten och jag är inte kompisar. Inte jag och vardagen heller.

Jag är glad.

Imorgon kommer min älskling hit till Leksand och hälsar på och jag är så glad! Det ska bli jättemysigt att ha honom här och visa hur jag har det. Nu ska jag steka fiskpinnar.

Kuvert

Jag älskar små fina kuvertvärskor och kan aldrig få för många. Här är min senaste kompis som jag köpte för 8 kr på second hand.

image327

Första helgen

I helgen stannar jag i Leksand för första gången. Jag bävar. Mickis har bara varit borta i 8 timmar och jag är redan less. Korridoren är tom och skolgården öde. Som tur är så har jag sällskap av Karin som bor i korridoren bredvid. Ska över dit och kolla på Idol nu för att slippa party och guitarrhero i min korridor. Sen ska jag kolla på film, Allt om min buske eller Beck blir det nog. Rapporterar vidare hur jag överlever helgen i ödemarken.

Naket

Just nu äger vår krokivecka rum. Jag har aldrig målat modell förut och det är otroligt svårt, speciellt när man bara har 30 sekunder på sig att skissa upp hela människan. Riktigt kul och lärorikt är det dock. Såhär kan det se ut.