GRATTIS!

image450
Idag fyller min Mickis 21 år. Grattis min älskade vän!

Nytt i garderoben

image446image447image448

Klänning H&M 249:- Chinos Gina Tricot 199:- Kjol Monki 200:- Shorts Gina Tricot 249:-

Beautiful day

Solen skiner, fråglarna kvittrar och jag är glad, för imorgon får jag åka hem till min Per!

Hittad!


image444image445
Nu har jag hittat den perfekta rosa klänningen! Såg den på Oasis i SOUK-gallerian för 1699SEK men nu finns den på ASOS för 1200SEK. Den är ännu mer rosa i verkligheten och alldeles underbart fin. Käre gud, får jag köpa en klänning till? Jaa... det får duu...

Lala

image443
                                                        Av: Mig igen

Skofetischm

image442
Fina skor från mig till mig. 239SEK på Nellys rea. Tack.

Skiss

image441
                                                                     Av: Mig

Hur beskriver man de där känslorna som är så starka att inga ord är bra nog?

Grillkväll igår, slutade med för många öl, oplanerad fylla och Leksandsbaren. Idag är jag dödsförkyld, seg som slajm och begåvad med tidernas mensvärk. Trots detta är jag oerhört lycklig! Rhino är snällare mot mig idag och om en timme blir det pannkakor med glass i solen! Det är 5 ynkliga veckor kvar i skolan och enbart 12 (tolv!) lektionsdagar!



Den 2 juni åker jag och min käraste till London ♥

Dåligt bloggande

Det blir inget bloggande när jag är hemma i Berga. Jag har liksom ingen lust. Jag är på mitt kära Lindex och kramas med min kära Pelle och fikar med mina kära vänner och promenerar med min söta mamma och har liksom ingen lust att sitta framför datorn. Det gör jag lagom mycket i Leksand så det räcker. Tre lektioner data denna veckan och sen helg! Jobbigare kan man ha. På fredag är det 95-års kalas som gäller på skolan och på söndag ska vi på långritt hos "Bonde söker fru-Susanne".

Rhino är för övrigt ett jävla skitprogram som inte borde finnas. Datalektion är bajs.

Skönhetssömn

Nu ska jag krypa till sängs i rena lakan och läsa vidare i min spännande bok. Imorgon åker jag hem till Stockholm på långhelg och det ska bli himla mysigt! God natt

Sommarlängtan

Jag hade lite innestående pengar på La Redoute. Det blev en söt klänning från Roxy och ett par remsandaler. Tänk vad fint det blir i sommar med jeansjackan till!

image439image440


Fin i bikini

image437image438
Nelly har många fina bikinis. Jag är sugen på någon av dessa.

MLI design Bättre Begagnat

image430image431
Roshängen av plastblommor köpta på second hand

image432image434image436image435
Halsband av tygremsor, gardintofs och kätting, allt från second hand

Idag har jag alltså fotat mina två bidrag till utställningen "Bättre Begagnat" som går av stapeln på Leksands Kulturhus fredag 18/4. Mickis ställde upp som modell och visst blev hon jäkligt snygg?! Imorgon ska jag redigera bort lite röda ögon och ellutag, välja ut de bästa av ca 100 bilder och sedan montera till utställningen. Woho!


Vilken är finast?

Tjallamallas eget märke Scene har en återkommande klänningsmodell som jag älskar. Den är vid med två tunna band i ryggen som korsar varandra. Åsa heter modellen och den återkommer i olika färger, mönster och priser. Vilken av dessa är finast?
image428image429
Den första kostar 995 SEK men finns på rea för 200. Den andra kostar 595 SEK.

PV for Monki

Permanent Vacation har gjort några fina plagg i begränsad upplaga för Monki. Den här fulsöta klänningen köpte jag från kollektionen när jag var i Stockholm sist. Den ska jag bära med höga cognacsfärgade sandaler och turkosa armband.

image427

Skodesign

Det gick mycket fortare än väntat för mig att bli klar med mitt bidrag till sko-tävlingen. Kanske för att jag älskar skor? Till en början tyckte jag att det kändes lite tråkigt att man var tvungen att göra en flat och sluten sko eftersom jag älskar heels, men det blev helt okej ändå. Det här är första gången jag blir nöjd med min allra första idé. Ge mig feedback nu!

image425image426

"Jag har gjort en sko för dagen och en sko för kvällen. Jag vill ha kontraster och blanda grov textil med blankt 'lyxigt' material och sidenband. Dag-skon har skira pastelliga färger, äggvit, mintgrön, babyrosa och babyblå. Natt-skon har mörka fräcka färger, svart, stark orange, rödlila och solgul."

Rosa

Jag har märkt att folk har väldigt svårt att ta människor som gillar rosa på allvar. Varför?

Jag hatar Leksand!

Igår hade all snö äntligen smält bort igen och jag började känna nytt hopp. Imorse när jag drog upp rullgardinen möttes jag av det värsta vinterlandskapet jag sett i år. Jag pallar inte. Jävla Dalarna!

Designtävling

Den här tävlingen tänkte jag vara med i. Synd bara att jag kom på det när det bara är en vecka kvar. Det kanske är lika bra iof för förhoppningsvis får jag ändan ur vagnen och gör nånting direkt då. Designa en flat sko till ECCO, då kör vi! Jag visar resultatet sen.

Snöstorm

Igår packade jag min lilla resväska sprängfull med vårkläder och gav mig av till Leksand med hopp om värme och ljus. När jag gick av tåget konstaterade jag förnöjt att det inte låg en enda snöflinga eller isfläck kvar på marken och att videkissarna var i full blom.

Imorse när jag drog upp rullgardinen ville jag skrika! 1 decimeter snö och mer på väg! Nu 6 timmar senare så faller flingorna fortfarande tätt och hoppet om vår är långt långt borta. Jag tänker dock inte slås ner av det utan jag ska trotsa vädergudarna och gå ut i mina låga tygskor som om ingenting har hänt. Jag har inga andra skor här så valet är inte mitt men det behöver ni inte säga till någon. I eftermiddag blir det tåg till Gagnef för att shoppa second hand på Tulavippan. Är det inte världens sötaste namn så säg?

Peace

De här snygga enkla armbanden vill jag ha i alla färger. 85 SEK hos Cocoo.

image424

En rosa klänning

Jag drömmer om en vacker ceriserosa klänning med tajt tub-liv och fluffig kort kjol. Nån slags blandning mellan dessa två. Vart kan jag hitta det? Kosta vad det kosta vill!

image422image423