Jobblov

När man har sportlov så ska man tydligen jobba ihjäl sig enligt mig. Jag är världens sämsta på att säga nej så jag jobbar jobbar jobbar så fort någon ber mig. Det kanske är bra så man slipper tänka på allt det jobbiga och allt det onda. Har man tur så kanske man för några få minuter glömmer bort att man är alldeles totalt jävla trasig. Jag behöver lite medvind, fort!

Sommarljus

Igår gjorde jag ljusa slingor i mitt vintertrötta hår. Nu krävs bara lite fräknar och lite färg så är jag sommarfin. Lite energi också kanske...

image413

Jag vill ha en Casio

Den här klockan från Casio har jag tittat på länge men aldrig kommit mig för att köpa. Jag tycker att den är så himla fulsnygg på något sätt. Den är liten och nätt också vilket skulle passa bra som ett alternativ till min stora klocka från Jet set. Den finns på Urban Outfitters i silver och guld och kostar ca 500 kr. Jag hittade snarlik klocka på Lions loppis i förra veckan. Jag fick den för 10 kr då den saknade bakstycke. Jag hoppas på att urmakaren kan fixa den för en billig penning.

image412

Sant.

image410

Odd Molly

Här är min nya vårjacka. Jag har alltid älskat Odd Mollys kläder men alltid tyckt att dom har varit lite väl dyra. Jag har aldrig sett tjusningen i att lägga flera tusenlappar på ett enda plagg. Jag tröttnar så fort ändå. Den här jackan var dock värd varenda krona. Jag känner mig skitsnygg i den, svarta pumps, slitna slimmade jeans och en lös bas t-shirt. Kom vår!

image408image409
www.oddmolly.com

Hot hot hot

Kolla vilken snygg tjej! Jag har alltid velat se sådär fräscht rockig ut men aldrig lyckats. Jag skulle bara känna mig töntig i en mc-jacka. Rött läppstift och svart hår är bland det finaste som finns. Jag har funderat ganska länge på att färga håret svart men Pelle har varit starkt emot det. Nu kanske det är läge...

image407
facehunter.blogspot.com

Smärta

Jag lider av tidernas värsta magknip och det finns bara en sak som kan bota det. Snälla väck mig ur den här mardrömmen.

Hanteringen av odöda

Jag kommer inte att vara så lätt att nå på nåt dygn eller så. Jag håller på med en helt sjuk bok som heter Hanteringen av odöda. En zombiebok som gör mig skäckslagen och fascinerad på samma gång. Med stor filt och massa vindruvor så gömmer jag mig från omvärlden och snöstormen utanför.

Imorgon ska jag och Ida laga middag i hennes lägenhet och dricka alldeles för många gin och tonic. Sen ska vi klä oss asfina, sminka oss i 3 timmar och ut och slarva runt på stans alla klubbar. Det kan jag behöva. Men först kurs på trafikskolan med pappa och syrran. Trevlig helg!

Alla hjärtan

Igår fick jag den allra bästa alla hjärtans dag presenten nånsin! Min Pelle kom upp hit till Leksand och hälsade på helt oväntat! Vi fikade gott och gick sen hem till mig och låg i sängen resten av dagen, kramades, åt godis, läste och tittade på film. Det blir så himla mycket mysigare i studentrummet när man har sällskap. Nu ligger han och sussar sött i min säng medans jag är på lektion. Jag ska snart knalla dit med färska frallor, juice, kaffe och massa pussar. Ha en fin alla hjärtans dag!

Cup of coffee

Nu ska vi ner till Noret och fika på världens mysigast café Gårdscaféet. Dom har 27 sorters kakor och världens godaste varm choklad. Fiket är inrett i lantlig stil med ljusa gamla möbler och småblommigt porslin. Där kan jag sitta i timmar och bara må gott. När jag kommer tillbaka ska jag lära mig att måla så här fint.

image406

Höjden av otur

När jag kom tillbaka till Leksand i förrgår blev jag så glad! Datahitler hade äntligen lagat min internetanslutning! Jag satte mig förnöjt ner och plöjde igenom alla modebloggar som jag inte kunnat läsa på flera veckor. Allt var frid och fröjd och  så plötsligt sprakade det till i hela skärmen och jag flög bakåt helt övertygad om att den snart skulle explodera. Pelle hojtade oroligt i andra änden av telefonluren och undrade om jag fortfarande levde, men fyrverkeriet varade bara i några sekunder och sedan var allt som vanligt igen. Jag satte mig vid datorn i någon timme till innan jag stängde av datorn och gick och lade mig, glatt ovetande om att detta skulle bli den sista gången jag såg en livsgnista från min stora fina widescreenade plattskärm. Dagen efter när jag skulle starta den så var skärmen STENDÖD.

Dagen till ära hade jag även fått hjärnsläpp och totalraderat mitt lösenord till skolans datorer ur minnet. Jag testade vartenda ord jag kunde komma på som hade någon slags koppling till mig men nada. Det faktum att jag inte hade använt skoldatorerna på 10 dagar och att jag den 11 dagen bytte lösenord då jag hade 40 graders feber kan möjligtvis ha varit en bidragande orsak till denna förvirring. Något komiskt måste jag säga, men slutet gott allting gott. Nu har jag fått ett nytt lösenord och kan ägna min lektionstid till att sitta här och vara olydig.


Volia!

Här är den omtalade stolen som jag designat och byggt med egna händer. Jag är himla nöjd faktiskt! Jag ska fotografera den i rätt miljö sen, då kommer det bli ännu bättre. Vad tycks?

image404image405

Wierdo!

Jag vill också våga se ut som en knäppis! Man blir så glad utav det!

image403
facehunter.blogspot.com

Om

Internet på internatet har inte funkat på flera veckor. Är det fixat när jag kommer tillbaka så ska jag visa min stol som jag har byggt!

Kollaps

Snart åker jag tillbaka till Leksand efter en vecka i Berga med jobb och slapp. Det ska bli skönt att komma bort lite och tänka. Jag har börjat fundera mycket på framtiden eftersom att det inte är många veckor kvar på min utbildning nu. Med sportlov, påsklov, röda dagar, studiebesök, Valborg o.s.v. så är det inte många hela och vanliga veckor kvar. Tiden går skrämmande fort.

Det enda jag varit säker på dom senaste åren har ställts på ända. Det verkar som att jag och min nuvarande livskamrat vill helt olika saker med våra liv och bara sådana tankar är skrämmande. Att planera en framtid för bara mig känns svårt, stort och läskigt men kanske nödvändigt.

Ska jag ta massa lån och fortsätta plugga nåt jag inte är 100 % säker på? Ska jag ha råd och flytta hemifrån innan jag kvävs av alla bråk mellan mina systrar? Ska jag släppa allt och bara dra iväg ett tag och försöka "hitta mig själv"?

Jag vet inte om jag vill längre och det gör mig så jävla ledsen.

Summerloving

Varma sköna vackra glada gröna underbara sommar kom hiiiiit!!

Tattoo

Jag tittade på Miami Inc igår och blev så himla sugen på att göra en tatuering snart.
Den här gillar jag.

image402