Oprah Winfrey show

Idag är min enda lediga dag innan ett jobb-marathon på 7 dagar i sträck. Tanken var att jag skulle åka till beachen och svettas, men istället sitter jag här och ser på Oprah och Rachel Ray och fryser. Bloody fucking moln. Jag är inte nöjd. Eller jo, det är jag visst, för om 4 veckor sitter jag och Ida här

4 stjärnigt, all inclusive, spa-resort, 30 grader i solen, 27 i vattnet
You name it

Äta jobba sova dö

Update:

Nej jag lever inte. Inte ordentligt iallafall för det kan man inte när man jobbar såhär mycket. Det senaste är iaf att jag kom in på Modeskolan och även ska läsa en extra kurs i Modeillustration. Det ska bli så himla roligt! Blir jag inte designer så tänker jag försörja mig på att göra modeillustrationer. Det är liksom min grej.

Så ska jag börja dansa jazzdans, de ni! Annars lyssnar jag mest på Queen och äter smultronglass. Mer har jag inte energi till.

Emme, PDOL nästa helg och jag blir så jävla glad!

Weekend

Jag har haft en underbar helg. Utgång i torsdags med Emme och gänget, roadtrip till Götet i fredags, Liseberg, bergochdalbana, 5-kamp, Springsteen-konsert, sol, sprit och trevlig sällskap. Idag har vi varit i Ösmo och hälsat på bäbis och hästar. Jag har köpt en tröja på second hand som nu finns tillgänglig på Tradera.  That's it. Imorgon fyller älsklingen år och det ska firas men först jobba. Natti.