Fynd

Idag har jag och Flisan varit på loppis och fyndat gärnet! Jag fick hem 6 fina dricksglas, en klänning, ett par skor, ett halsband och en fin burk för 75 kr sammanlagt. Sen hade vi picknick i solen och gröngräset.

Kvällen bjöd på halva priset på alla cyklar på Cykelringen. Jag fick mig en fin rosa(!) Rex-cykel som hette shopping-city-bike typ. Kan inte bli bättre. Pelle köpte den coolaste cruisercykeln jag någonsin sett. Min pojkvän är så snygg och hipp och jag är söt i rosa! Nu mot en tre dagar lång arbetsvecka... känns helt okej.




$$$$$$$$$!

Det är sjukt att man kan tjäna nästan 3500 kr på att sälja kläder man inte ens använder. Börja sälj på Tradera gott folk! Nog för att det är mycket jobb med vinnarmail och packning och postning, men det är det värt! Jag har ju tjänat in en hel veckas semester på detta!

På torsdag åker vi sju pers i husbil ner till Göteborg, ser Bruce Springsteen och dricker öl. Herrejävlar vad det ska bli trevligt!

Egentligen orkar jag inte skriva...

Pelle har fått en lägenhet. Det är himla mysigt tycker jag. Jag tycker om att vara där. Just nu finns det ingen fungerande dator där så bloggen får lida. Det är det värt. Jag jobbar mycket. Får med mig några plagg hem då och då. Idag några fina bastoppar och en grymt snygg clutch som jag inte har nån bild på. Vi hörs!


Didodidammdammdamm

Idag är jag fruktansvärt rastlös och less. En oro gnager i kroppen och jag vet inte hur jag ska bli av med den. Lite av nervositeten är inför kvällens match (Sverige-Ryssland) men långtifrån allt hänger på det. Det är som myror under skinnet som springer och rusar runt. Vad jag behöver nu är en lyssnande vän, ett glas vin och en cigarett. Frivillig någon?

På tal om något helt annat så är rensningen av rummet klar.
Här är alla auktioner. Skynda fynda, som man säger!

Goddagens!

Nu ska jag, mamma och systrarna fara till Vaxholm. Strosa runt vid kajen och äta glass från värsta glassbaren. Sen ska vi möta upp faren i Täby Centrum för shopping och middag. Mys.

Lisa Miskovsky

På Jazzfestivalen 2006 spelade Lisa Miskovsky. Hon hade på sig den finaste tunikan jag någonsin sett och jag visste direkt att jag var tvungen att ha en likadan. Jag letade och letade men hittade den ingenstans. Till slut fick jag nys om att det var en tjej som designar plagg speciellt till Lisa som hade sytt tunikan. Jag skrev till Lisa och hon hade vänligheten att ge mig tjejens mailadress. Till min lycka hade hon ingenting emot att sy upp en till mig också för en inte alltför stor summa pengar. Sagt och gjort. Jag och Lisa är dom enda i världen som har dom här tunikorna, Lisas med grön resår i midjan och min med svart. Så levde vi lyckliga i alla våra dagar. Slutet gott allting gott.

Inte varje dag...

I London får man pussa på världens tjusigaste man precis hur mycket man vill.


High waist

Jag diggar byxor och kjolar med hög midja stenhårt. Till ett par heels kan vem som helst se slank och ståtlig ut. Dessa är två favoriter just nu som jag köpt på jobbet.


Båda från Lindex 299/249SEK

Ut med det gamla!

Jag håller på med garderobrensningen-Allan här hemma. Nu finns det ingen nåd för kläder som inte används eller passar! Det som är för fint för UFF hittar ni på Tradera om ni är intresserade. Puss



 

Inspirerande


Skål!


En gammal julöl och jag vid Solbergasjön. Nu tar vi guuuuuuuld!


Designklassen 2007-2008

Här är hela klassen på avslutningsdagen och middagen. Jag blir varm och sorgsen när jag ser de här bildena. Kan inte förstå att det är över.


£ 37

I London är det  mesta svindyrt, men några fynd lyckades jag göra. Tröja och kjol från Camden Market, klänning från Primark.

Amplified t-shirt, Levis kjol och klänningbakelse för sammanlagt £37, alltså drygt 400 SEK.


London calling


London var helt underbart! Pelle är världens bästa resekamrat!
Jag älskar dig