Bättre begagnat

Om en månad så ska vi ha vernissage i Leksands kulturhus. Utställningen kommer att heta Bättre Begagnat och det är egentligen de enda riktlinjerna vi har fått. Jag vill göra nåt fint av prylar som kan återvinnas, typ tablettaskar? Hjärnan är helt tom. Har ni några förslag så give it to me!

Jag är lycklig!

Jag har inte mått bra på länge. Nu mår jag plötsligt fantastiskt bra! Allt är som det ska och jag är lyyycklig!! Nu saknas det bara vårvärme. Idag satt jag och Mickis nere vid Siljan i solen och drack cola light och snackade skit. Det var underbart med lite sol i ansiktet. Kommer jag nånsin bli såhär brun igen?

image421

Det snöar i Dalarna

Så börjar en ny vecka och jag är tillbaka i Leksand igen. Jag förstår inte vart helgerna tar vägen. Veckorna flyter ihop i något slags töcken av tågresor, filmkvällar i korridoren och frukostar i matsalen. Man blinkar så är det en ny dag, man blinkar igen så är det en ny vecka. Blinkar jag tillräckligt många gånger så kommer jag att vara 40 år och undra vart ungdomen tog vägen.

Min helg var fantastiskt avslappnande och skön. Med en förkylning som vägrar släppa hade jag lust att göra ingenting och det var precis vad jag gjorde också. Jag vilade, läste böcker, såg på tv, tränade lite lagom, gosade med katterna, hälsade på P och bara mös (myste?). Frida fyllde 18 igår och det ska vi fira nästa helg! Grattis siss!

Nu snöar det utav bara fa-an. Jag målar konstverk och lyssnar på P3. Bildveckorna är underbart förlösande och det jag kommer sakna mest ifrån året i Leksand. Nu längtar jag till torsdag då det vankas påsklov och sedan en vecka i fjällen. På fredag ska jag äntligen få träffa saknade Emme!

Hurtbulle

Idag gick mor och jag upp i ottan (06.20) för att åka och simma motionssim. Är det inte helt otroligt att jag gick upp så tidigt för att träna?! Jag är förvånad själv. Det var faktiskt värt det tro det eller ej för man kände sig himla nöjd efteråt. Sedan köpte vi oss en underbar frukost med färskpressad juice och nybakade frallor.

Trodde jag skulle få mysa med mina älskade katter Ragnar och Janis ikväll men Pelle har gått och blivit magsjuk så det får bli en annan gång. Nu ska jag till Täby Centrum och shoppa. Trevlig helg!

Våga svart?

Jag funderar fortfarande på svart hår. Det är så himla snyggt när det blir sådär riktigt blankt och man är vackert blek i hyn. Vågar jag?

image420
Ännu en sån där fin bild från
Facehunter

Gott

Fullkornsbröd med kalkon, keso, alfa-alfa groddar och ett stort glas kall apelsinjuice till det. Mums!

Beckmans

Idag kommer uppgifterna till Beckmans arbetsprover ut. Jag väntar med spänning. Är lite ledsen över att vara i Leksand idag för det betyder att jag missar deras öppet hus. Typiskt.

Vackert väder

Solen skiner, fåglarna kvittrar, det ligger ett tunt lager pudersnö på backen. Jag har precis fått veta att jag visst har påsklov vecka 13 fast vi egentligen inte skulle ha haft det och vecka 14 ska vi till fjälls och åka skidor. Ikväll ska vi ha filmkväll och mys i Leksandsgården A dit alla är välkomna. I helgen ska vi samlas hos oss, dricka vin och se Melodifestivalen och sen gå ut och dansa oss trötta tll alldeles för många schlagers. Jag har vårkänslor i kroppen och det här är en himla bra dag.

Fint 2

På tal om fina bilder, här kommer en till. Sött, lekfullt och sexigt utan att vara porrigt eller tacky på en av världens vackraste kvinnor.

image419

Fint

Jag älskar allt med den här bilden. Klänningen, koftan, knästrumporna, brillorna, miljön - allt! Från Facehunter såklart.

image418

Shopping är min drog

Lite mer shopping hann jag med hemma i Stockholm trots att lovet mest bestod av arbete. Det blev en snygg cardigan från Monki som jag dock inte kommer att bära knuten som på bilden utan skönt hängande men ett tajt linne under. Den doppfärgade t-shirten är precis lika tunn och skön som den ser ut. Både två passar perfekt till mina nya tygskor. Tillsammans med neutrala blåjeans blir det bäst.

image416image417
Monki 350 SEK
Lindex 199 SEK

Vårfint

Praktiska, snygga, färgglada, sköna. Dessa två par kommer att bli mina föleslagare till våren. Är det någon som har missat att jag älskar färg?

image414image415
Din sko 199 SEK


Back in buisness

Nu är jag tillbaka i Leksand och det känns så himla bra! Solen sken utanför fönstret imorse och all snö är borta. Våren är på väg och det är ynka 12 veckor kvar av min tid här. Jag tänker verkligen ta vara på den tiden och göra så mycket jag bara kan. Idag ska jag börja på ett projekt där jag ska designa smycken och t-shirt tryck som jag förhoppningsvis kommer kunna sälja på Street i sommar. Det vore skithäftigt!