Helt befogat, eller?



Dagens I-landsproblem.

Rinnande vatten

Fan, jag orkar inte duscha, det är så jävla jobbigt att bli blöt.

Loppis = äckligt?

Idag ska jag och lillsiss på den stora årliga loppisen i Åkersberga sporthall. Det har blivit lite utav en tradition. Jag vill verkligen slå ett slag för att köpa second hand, speciellt ur miljösyndpunkt, men även för att du hittar roliga och personliga saker som känns mer unika och det kostar typ en sketen femma. Jag tycker det är jättespännande. Jag är född sakletare och det är faktiskt inte särskilt äckligt med begagnat.

Trollkarlen från Oz

Igår var jag på musikal. Det var hemskt. Anledningen var att personen bredvid mig hade tryckt i sig fem vitlökar innan föreställningen. Skämmes ta mig fan!

Matthew Williamson


Jag fick tag på den här klänningen och halsbandet och kuvertväskan. Precis det jag ville! Grattis till mig!

Happy Birthday


Grattis Emme Åse Mehemet Slemme Svetlana Usama Hallonpuff Skogshuggare Karin Wallroth 22 år!

I love my job

Lindex blir allt vassare. Kolla bara här...



Mer gottigott på Lindex.se.

Oh nej jag får inte betalt för det här inlägget.


God morning sunshine

Får man ha så mycket tur att man blir erbjuden ett spännande jobb som marknadsföringsassistent bara sådär utan att anstränga sig? Det känns som jag borde ta det. Om inte för att jag vill så för att jag borde vara oändligt tacksam. Men skolan då? Min tredje termin som jag tror att jag vill gå?

Det är en kvinna som har ringt in till nyhetsmorgon och är jättearg och gastar om att hon hatar reklam i sin Beck-film. Synd att bra saker ofta representeras av galningar. Det blir himla pinsamt när man skriker i TV sådär.

Just nu håller jag på att sy en festtopp av två byxben. Projektet heter Re-design och är ett samarbete med Röda Korset. Kolla in utställningen i Bruno Gallerian sen vecka 22 och 23.

Dagens i-landsproblem

Laptopen är så varm så det svider på låren när jag har den i knät...

Hitta skorven


Hur kan man klottra i Mårten Trotzigs Gränd?

Igår gjorde vi Stockholm på riktigt turist-vis. Det är en vacker huvudstad vi har. Gamla stan är pretty bloody amazing skulle man kunna säga. Aquaria är inte mycket att ha. Stor sushi och ett glas vin för 139:- i Kungshallarna är att rekommendera. Besök Café Art på en liten tvärgata till Västerlånggatan om du vill ha kalla kårar längs ryggraden. Där i källaren spökar det kan jag intyga, och de har himla god cheesecake. Jag tror faktiskt att jag har fått ett myggbett, om det nu är möjligt?





Min sjal matchar tydligen den vackra påskduken...

.

Hej Pelle, jag älskar dig.

Saga



Här är den omtalade blusen Saga.

Om du måste

Vad skulle du välja om du vore tvungen, att det var gråmulet och duggregn året runt, eller att det var strålande sol och 25 grader varmt halva året och snöstorm och totalmörker halva året?