Tack

Jag tror mig ana vem det är som skriver dessa fina och genomtänkta kommentarerna här i min lilla blogg. Det uppskattas enormt mycket, Eva?


Thank God

Tack gode gud jag är äntligen klar med block 3 i min utbildning. Den senaste veckan har varit stress och hjärtklappning på hög nivå. Redovisningen gick galant och jag blev faktiskt så himla nöjd med blusen (vilket aldrig händer annars). Hälsa mig välkommen tillbaka till det sociala livet!

Hej och förlåt

Visst är det jobbigt när man har perioder då bloggen bara känns som en last och ett dåligt samvete som gnager? Just nu känns det så för mig. Jag har jättemycket att skriva om och jag har jättestor lust, men jag har inte tid! Efter mitt 4 dagar långa sängliggande har jag panik över redovisningen på fredag. Jag kan ju inte visa upp en halv blus.


Steptokocker

Jag lider av halsfluss och känner mig otroligt miserabel.

Nattinatt

Jag hade egentligen tänkt att skriva ett långt och argt inlägg om hur folk beter sig i kommunaltrafiken, men det får bli en annan dag för jag har pluggat hela kvällen och är helt slut.

Bekännelse

Jag är alldeles knäsvag för Bear Grylls. Han är så sjukt sexig. Att kunna så nördigt mycket om nånting är sexigt. Att bli alldeles till sig för att naturen är så fin eller för att man hittar tre små bär att äta är sexigt. Han kan allt. Han är inte rädd för nånting. Han går ner för en lodrät bergsvägg med huvudet före, han fångar fisk med händerna, han klättrar över en trädstam som ligger över en 100 m djup avgrund, han simmar nerför en gigantisk fors, han klär av sig naken och simmar över en flod i 30 minusgrader. Han kommer undan med att äta maskar och fårtestiklar och att dricka avdunstat kiss. Han kommer undan med vad som helst för han är bara så cool.



Kolla in Extrem Överlevnad på Discovery Channel. Mjau!

Carl Larsson

I fredags var klassen på Waldemarsudde och tittade på en uttällning om Carl Larsson. Han var helt fantastisk! Vilket liv de levde, han och hans vackra Karin. De verkar ha varit så otroligt lyckliga och deras hem var som den vackraste idyll. Jag blev helt tagen. Nu tänker jag läsa hans självbiografi "Jag".



Att han sedan skrev såhär till Prins Eugen är ju bara helt underbart:
"om det inte vore så att jag skrev till självaste prinsen så skulle jag avsluta dessa enkla rader med Tjenis..."

Varför åkte jag inte till Lilla Hyttnäs när jag bodde i Leksand?

Söndagshäng

Okej, jag erkänner att det inte är helt okej att titta på The Hills, men är det någon som vet vad det är för fel på den sjukt vidriga Spencer? Han är typ ondskan personifierad.

In the name of love

Det här blir ett jävla bra konsertår! Bob Dylan i mars, Springsteen i juni och U2 i augusti.

Så vill jag åka till Hultsfred för att se Killers.

Gissa kön?

Jag har stått i kö i snart en timme för att komma in på Ticnets hemsida. Jag kan inte heller ringa för jag har lektion. När släpps biljetterna egentligen? Klockan 10?

U2

Jag sitter på datalektionen och köar för biljetter till U2 på Ullevi i sommar. Håll tummarna för mig!

I valet och kvalet

Om du vore tvungen att välja på att vara 110 cm kort eller 220 cm lång, vad skulle du välja?

Modeskolan



Här står jag och redovisar mitt första plagg. Gittan ramlade av stolen då jag 6 veckor in på terminen erkände att jag aldrig sytt ett plagg förut. En liten fågel viskade nåt om en naturbegåvning. Ha!

Titta inåt

Ikväll har jag varit på yoga mot stress.

Vilket resulterade i att jag blev så avslappnad att jag satt och stirrade ut i tomma intet i en timmes tid, helt apatisk. Istället för att göra alla de plaggskisser och modeteckningar och sömnadsbeskrivningar som jag borde vara stressad över.  Vilken grej.

Pest eller kolera

Det är nog många som kan hålla med om att det är lite nervöst första gången man ska träffa ens partners föräldrar. Om du dessutom var tvungen att välja mellan dessa två ageranden då du kom innanför dörren i deras hem, vad hade du valt?

1. Gå in i köket, slita ner gardinerna med våld och utbrista -"Nej men usch! Har du fortfarande kvar de här gamla trasorna!"
2. Springa upp på toaletten, grabba tag i toalettborten, rusa ner i vardagsrummet och springa ett varv runt medan du drar borsten längs väggarna och visslar på Drängarnas "Om du vill bli min fru".

Skrik-och-gap-sjukan

Jag är olydig. Jag stannade hemma från skolan idag för jag behövde sova. Det känns inte helt okej.

Jag håller på att skriver ett arbete om handväskans historia. Har ni hört något så fånigt? Den första väskan hette tydligen réticule så det passar ju bra. Det sjuka är att våran lärare har förbjudit oss att använda internet som källa. "Det är inte förstahandsinformation". VEM använder INTE internet idag. Leta i böcker tar ju världens evighet! (tror att detta uttalande är en stark kandidat till dagens i-landsproblem)

Näehäe, sagt och gjort så gick jag till Åkersbergas bibliotek för första gången på x-antal år. När jag hade valt mina böcker och skulle stämpla lånekortet så mindes jag plötsligt varför. En liten fin skuld på 147 kr sedan år 2004. Pino. Sen så ursäktade sig biblotekarien för att jag fick så snuskiga pengar tillbaka utav henne. Eh, okej vad menade hon med det? Jag får väl ha överseende med en dam som jobbat på bibliotek i hundra år utan att ha fått skrik-och-gap-sjukan.

Majs eller bajs

Om du vore tvungen att välja vem du skulle ligga med, med lampan tänd, vem skulle det bli?

Runar eller Loket?

Stjärnor i snön

Så fort det kommer en centimeter snö så blir det kaos i Stockholm. Bussarna kommer inte, Roslagsbanan krachar totalt och på toppen av detta så blev min buss tagen bakifrån av en annan buss imorse. Jag kom fram till skolan 30 minuter för sent med whiplash och genomvåta strumpor. Det enda som gjorde mig glad denna morgon var att jag upptäckte att det blev massa fina stjärnor i snön av mina skor, och att jag lyssnade på Jungeland tre gånger i rad.


En bekännelse

För att följa upp mitt sista inlägg innan dvalan så kan jag berätta att jag inte är det minsta närmare körkortet ännu. Bilen är avställd tills bättre tider. Så alla ni som har dåligt samvete över ett körkort som aldrig tas, tänk på mig.

En oväntad comeback

Jag är så förbannat jävla less på alla bloggare som skriver så extremt fult! Använd stor bokstav i början av en mening, avsluta med punkt. Med den vetskapen kommer du hyfsat långt. Köp sedan en ordbok så du inte tröttar ut läsarna med dina 10-20 favoritord. SÄRSKRIV INTE! Börja inte meningar med och eller men.  Skriv snyggt så verkar du så väldigt mycket mer intressant. Faktiskt. För det är jag.