Wanted!

Det är läskigt snyggt att dela upp plagget i olika färgfält. Jag har min Lindexklänning som är perfekt, men nu är jag riktigt sugen på den här! Den finns på Glitzy.se för 580:- men är slutsåld för tillfället. Håller tummarna för en ny leverans!

image95
glitzy.se

Realisation

Mitt frånvarande från bloggen beror på en uthållig halsfluss som aldrig lämnar mig. Har dock fått penicillin idag så jag hoppas verkligen att det hjälper! Är så fruktansvärt trött på att ligga i soffan och se alla vidriga talkshows dagarna i ända. Tänkte visa mitt senaste reafynd från Monki, en stor underbar oversize hoodtröja till halva priset. Den kommer bli så grym med vitt linne, slimmade svarta jeans och färgglada pumps. MYS!

image94


Vilken hållning man har!

Nu ska jag och M in till stan och kolla in rean. Jag har en del saker i sikte men ska försöka vara behärskad så det blir mer shopping i Rom. En sak jag ska köpa är ett rep att ha som skärp, så läckert! Ha en skön eftermiddag!

image92
Tee Junkfood
Kjol Lindex
Väska Second Hand
Armband Indiska

Jakten fortsätter...

Min moster har lovat att sy en regnkappa till mig av en vaxduk. Imorgon ska jag ut och leta efter ett passande mönster. Något i den här stilen hade jag tänkt mig, men inte riktigt lika oversize. Gu så gulligt!

image91
stockholmstreetstyle.com

Hur kan världen vara så orättvis?

Varför fick jag inte föräldrar som var intresserade av kläder, eller åtminstone tänkte på att något av deras barn kunde bli det? Det verkar som alla vintageintresserade tjejer och killar hade precis lika intresserade släktingar! Alla pratar om mormors gamla klänning från 50-talet, farmors vackra väska och mammas skor som hon hade när hon var ung, som är supertrendiga idag! Citat som "jag letade runt på vinden idag och hittade pappas gamla Wayfarers i nyskick" känns vanliga och jag vill också ha sådan tur! Visst, pappa hade Wayfarers, mamma hade en blå Fjällrävenjacka och mormor har haft flertalet underbara små kuvertväskor, men allt är borta, gone, finito, KASTAT! Skandalen är ett faktum. Någon som har massa gamla fina kläder att ge bort som vill adoptera mig?

Resa till Italien

Ikväll ska jag och min prins boka en resa till Rom! Jag har alltid velat resa dit så det ska bli helt otroligt kul! Om två veckor är det planerat att vi drar.

Mitt bästa resetips är att läsa på om stället du ska till innan du åker, och att även ha en guidebok med dig när du är på plats. Det har jag gjort under mina senaste resor och jag har fått ut så himla mycket mer och sett så mycket jag inte ens visste fanns!

Just utav den anledningen köpte jag en bok idag.

image90

Present!

Idag kom lillsyrran hem från en vecka i NY. Till mig hade hon med sig den här supersöta tischan och en hel drös med favoritgodiset M&M's! TACK!

image88image89

Designkurs

Förresten så skickade jag in mina skisser till en designkurs och kom in!
Att plugga eller icke plugga till hösten, det är frågan.

Sött!

Å vilken söt tjej, jättefin klänning och gulliga brillor. Så vill jag se ut!

image87
facehunter.com

Lördagen.

I lördags var jag på 20-års fest, himla trevligt var det! Kvällen till ära hade jag en ny klänning. Jag ville visa den för jag tycker det är så himla snyggt med färgblocken, hoppas butikerna får in mer sådant. Till klänningen hade jag mina slavskor, som Mickis så fint kallar dem. (vilka ni för övrigt borde köpa eftersom de är på rea för enbart 99:-)((och fruktansvärt snygga och sköna och i äkta läder)) (((och alltså bara alldeles... alldeles... underbara!)))

image86
Lindex 249:-

T-shirt

Jag vill ha tusentals snygga t-shirts i tusentals olika färger i min garderob! Det måste vara det mest användbara plagget just nu och det finns så himla många fina! De ska helst vara långa, inte alltför tajta med stor ringning och ganska kort ärm, sen ska det vara något coolt tryck och en härlig färg. JA tack.

image85
caliroots.com

Work work

Idag har jag jobbat 8.00-19.30 och jag är så trött så jag knappt vet vad jag heter. Ska försöka rita klart mina arbetsprover nu och sedan sova stenhårt. Tack å hej

Regnkappa sökes!

Det ösregnar ute och det påminde mig om att jag ska leta runt lite på internet efter en regnkappa. Inte en sån där stor pösig sak som man hade på dagis utan en mer figursydd variant med snyggt mönster och kanske skärp i midjan. Jag är så trött på att alltid stå där alldeles snopen när det regnar ute och inte veta vad jag ska ha på mig. Jag har letat mig tokig efter fina regnkappor! De verkar enbart existera på otroligt stilmedvetna människor som har letat i åratal efter den perfekta och sedan hittat någon undangömd från 50-talet i nån second hand butik i Jönköping. Eller på sånna människor som helt enkelt köper en vaxduk och syr den där perfekta regnkappan som jag också vill ha! Varför kan jag inte sy? Jag vill bli blöt med stil! SNÄLLA! Stövlar är ju enklare förstås, det finns ju massa fina. Vill ha typ rosa med snören eller blommor eller något, men det känns som att dom måste vänta tills kappan är funnen. Det bli liksom lättare att matcha stövlarna till kappan än tvärtom. Hjälp mig någon?!

image81


Skynda fynda!

Nelly har stor REA nu och säljer ut min underbara klänning för 299:-. Jag har den rosa och den är ett av de bästa köpten jag har gjort. Den är så himla fin! Ska ha den på midsommar och typ varje dag resten av sommaren, tillsammans med jesussandaler och utsläppt hår. Vill ha den gröna också men dom kanske är lite väl lika varandra? Anyway, letar du efter en vacker långklänning så KÖP!

image79image80

Levis 501

Fyndade ett par 501:or för 10 kronor. Dom ska bli shorts.

image78

Jag gillar örhängen

Jag och min arbetskamrat har börjat göra till vana att köpa örhängen på barnavdelningen på jobbet! Jag älskar örhängen som är enkla, små, söta och billiga så det inte gör så mycket om man tappar dem. Här är några av mina favoriter från smyckeskrinet.

image77
Blått hjärta i plats Antikt, gammalt och nytt
Gulddroppe hemmagjort med pärlor från Pärlshopen
Blomma med sten present från älsklingen
Rosa dödskalle Lindex barnavdelning
Turkos blomma H&M
Hörlurar med guldnot present från M
Ödla som kryper längs örat från Cypern
Rosa hjärta Lindex barn
Silver rosett Lindex barn
Gitarr med guldnot Blammo

Måla hela världen.

Idag har jag köpt nya färgpennor och ett fint pennskrin. Nu ska jag rita så det tjuter om det!

image75image76
Pennor 24 färger BR leksaker 49,50:- Organizer Lindex 79,50:-

Byxdress or not byxdress?

image74
Bild Facehunter.com

Jag tycker att det ser så ortoligt skönt och slappt ut att lalla omkring i en byxdress om dagarna! Snyggt? Det är frågan. Egentligen inte. Egentligen ganska gräsligt... Kroppsformen försvinner ju till fjärran land och det påminner lite om de där overallerna som studenter går omkring i. Jag är ändå sugen. Indiska har en fin som jag prövade av misstag för jag trodde att det var ett linne. Den är grå och kostar typ 129:-. Kanske en dag...

Gröna Lund

image73

Finally

Idag har jag haft en underbar dag med M och I. Solsken, sushi och cider i Humlegården. Lite shopping hann jag förstås med också.

Äntligen har jag hittat en oversizetröja med stor text! Inte riktigt en sån som jag ville ha men den fick duga då jag aldrig orkade ta tag i att trycka egna tröjor.

image70
Topshop 249:-

Ett annat måste var ett par enkla schyssta shorts som funkar till det mesta. Hittade ett par riktigt grymma lite pösiga med dragsko i ben och bakfickor. Dom kändes alldeles lagom slappa och sköna och pärlorna på snörena är pricken över i!

image71 


Nu: SÄNGEN!


Väska gånger 4

Eftersom jag har en tendens att överdriva när jag vill ha något så budade jag hem hela fyra slit-och-släng-väskor. Det blev även fyra olika färger och den dyraste kostade 11 kronor så jag är mer än nöjd! Nu har jag väskor till alla tillfällen!

image68

Jag vill också visa mina dagliga outfits!

Underbar dag på Drottningholm!

image67
Solglasögon, klänning, skor Lindex
Väska Second Hand

Att vara fri

Idag är jag ledig från jobbet för första gången på hur länge som helst! Picknick med familjen blir det och jag ska bara ta det så lungt det går, vila upp mig och må bra. Ikväll blir det yoga och sedan EM-kval. Ha en underbar nationaldag allihopa!

Våga sticka ut



Mjau vilken cool kille! Rosa skor, turkosa byxor och handväska... Jag säger bara go for it!

En present

Den här bedårande lilla påsväskan fick jag av min lika bedårande arbetskamrat Sophie. Hon hade köpt en till sig och jag vart så förtjust i den att hon köpte en likadan till mig. Det var supergulligt utav henne och jag var glad resten av dagen. Den tänker jag bära runt på tillsammans med mina matchande ballerinaskor.


Skor H&M Divided 98:- Bag H&M Barnavdelning

Syskonkärlek

Häromdagen var jag och min syster på shoppingrunda i Täby Centrum med ma och pa.
Det tyckte vi var roligt.

image64

Second hand

Nummer ett på inköpslistan just nu är en liten sliten skinnväska med lång axelrem. Jag tänker inte ge mig förän jag har hittat den perfekta! Allt måste stämma, färg, storlek, kvalitet och slitning. Förmodligen vet jag inte exakt hur den ska se ut förän jag ser just DEN väskan. På Tradera finns några goda kandidater.

  
   

Den här är också helt otroligt snygg!


Klippt och skuret.

Är på väg i säng, måste få lite söööömn! Ska jobba hela helgen vilket kommer att resultera i att jag har arbetat hela 55 timmar den här veckan. Sanslöst! Ville bara posera lite osminkad i min fruktansvärt fula fleecebadrock från Mc Donalds först. Eller nej - jag vill visa min nya frilla. Vad tycks?


Jag har allvarliga shopping-problem.

Den vackraste klänningen jag någonsin ägt kom hem i brevlådan för några dagar sedan. Skulle kunna gifta mig i denna! Älskar tygerna, längden och lyxigt-lapptäcke-känslan!


Gestuz 749:-


Ribbat linne Vero Moda 79,95:-
Remsandaler i äkta skinn Lindex 249:-
Kjol i vintagestil Vero Moda REA 149:-


Linne med knyt Koola Anna 349:-
Jeans med hög midja Lindex 499:-

Tänk vad snygg jag ska bli! Klippningen är även gjord idag. Jag ser ut som min mamma. Om detta är bra eller dåligt får ni tolka hur ni vill.