Grattis Emelie 20 år

Det är himla kul att fylla år. Jag har spenderat helgen med nära och kära, god mat och massa svammel, så som jag trivs bäst. Alla känner mig så himla väl och har köpt perfekta presenter. Kolla bara.


Lila myskofta Indiska, Hood i ekologisk bomull H&M Herr, blombud och choklad, klänning med hjärtan H&M, kjol med fickor Åhlens, lakan, påslakan, tugummin, special-deodorant, 10 tågbiljetter tur&retur till Leksand, smycken Efva Attling, H&M, Glitter, rosa jeans H&M, ribbade långa linnen H&M, sammetsskor Skopunkten, Sex & the City säsong 1 och 2

Faller

Min blogg faller samman och jag står slött och tittar på. Motivationen är låg. Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, dålig kvalité på bilder och halvdaskigt engagemang i inläggen.

Rizzo 30 år

image309

Dom här skorna från Rizzo är äckligt snygga! Priset på typ 2000 SEK är ganska äckligt det med. Haha. Nu drar jag hem till Stockholm och firar födelsedagen min!

Slösa bör man annars dör man

Hemma i kära Stockholm finns det affärer som färtjänar namnet. Jag älskar affärer. Speciellt affärer med en massa billiga saker som skriker Emelie. En sådan affär är Indiska. I helgen tog jag med mig min nya favoritsjal därifrån. Sen fyndade jag mina drömskor på 70 % rea och  kärade ner mig i två höstiga myströjor från Vero Moda. Tack alla fina affärer för att ni finns och älskar mina pengar!

Finaste sjalen nånsin Indiska 79,50 SEK
Sketasnygga skor i skinn Ten Points 210 SEK (700 SEK)
Stickade shortsleeves 199 SEK


Grönt är skönt

Mitt studentrum är utan tvekan det mest opersonliga och ointressanta rum du kan tänka dig. Jag gjorde en kraftansträngning och försökte mig på en upppiffning. Stilrena, tunga krukor för 30 spänn stycket med grönt kraffs i som känns hemtrevligt och vuxet.

image303image304

BOJKOTTA TAGVILLE

Jävla tagville.com! Jag blir så förbannad! Jag beställde en tröja av dom för snart 3 månader sen. Tröjan kom aldrig och jag fick ingen riktig förklaring på varför. Efter ett jävla tjatande från min sida gick dom med på att ge tillbaka mina pengar, som fortfarande, efter 3 veckor, inte har kommit! GE MIG MINA PENGAR ERA JÄVLA IDIOTER!

HANDLA ALDRIG NÅGONSIN FRÅN TAGVILLE.COM, DOM ÄR BEDRAGARE!

Känga Frida

Dom här kängorna vid namn Frida tyckte jag var riktigt coola. Dom kommer från Skopunkten och kostar 349 SEK. Köp överväges.

image302

Sugen på biomys

Älskling, vill du se This is England med mig i helgen?

Knallrosa

I höst vill jag matcha svart, grått och cerise/knallrosa. Därför inhandlades i helgen en gråsvart klänning och knalligt läppstift och nagellack. Till det knallade jag omkring i svarta strumpbyxor och svarta lackpumps. Jag kände mig rätt snygg faktiskt.


Klänning Gina Tricot 199 SEK
Läppstift Fuchsia Maybelline 99 SEK
Nagellack Smashy Cerise IsaDora 60 SEK

Luva till alla

Varför hittar jag aldrig plagg med en sån där snygg och mysig luva? Vill ha!

image298
facehunter.com

Juhani Palmroth

Dom här fina stövlarna i äkta skinn från Juhani Palmroth lyckades jag vinna på Tradera idag. Dom är oanvända och helt perfekta med en klack på 6 cm. Jag kan knappt vänta tills dom ligger i min brevlåda!

image296image297

MÅSTE-SHOPPA-NU!

Jag lider av sådan fruktansvärd shoppingabstinens! Jag har inte kollat i klädbutiker på 3 veckor! Detta kan låta helt sjukt men tidigare shoppade jag typ varje dag. Det blev en hobby, en jakt, ett intresse. Tills jag blev instängd i den här jävla hålan som har en enda klädbutik som inte är värd namnet. Fan vad tungt det är att gå från arbetande rik kvinna till fattig uttråkad student. Blä.

Det verkar också som att jag måste stanna här i helgen för P är ändå bara sur och dum. Blä igen.

Why Ola, why?

När jag såg Ola Svenssons nya frisyr så tillkom -från klar himmel - en ny kategori på min blogg som heter "Vad tänkte du?".

image295
No more words neccesary.

Mjukglass

Min första kreation blev ett halssmycke i form av en mjukglass. Sockersött va?

image294


Här ska skapas!

Barnet har vaknat i mig. Jag har varit på Lek & Hobby och shoppat cernitlera. Det ska bli smycken plus en fjärrkontroll till mitt designprojekt. Ciao.

image292

Jordkonst

Idag har vi varit ute i ösregnet och skapat mästerverk av naturmaterial. Så här fina blev några av dem.



För tidig present

Om lite mindre än 3 veckor fyller jag 20 år. Kusin Maria från New York skickade mig 3 par förtjusande trosor från Victoria's Secret. Brukar inte visa underkläder men dom här är faktiskt värda det. Så tycker jag att bilden var smakfull och fin också. Den här färgen och två andra kombos kom i ett läckert rosa paket med silkespapper i. Tack!

image286
victoriassecret.com

Trevlig helg!

Idag far jag hem till Stockholm och Åkersberga igen. P har krogshow ikväll och det ska bli nedrans kul! Sedan ska jag mest ta det lungt och mysa med min älskling hela helgen. Lite projektarbete ska väl också hinnas med. Hörs på söndag!

Det bidde Monki.

Monkis kjol var mycket billigare och väldigt lik kjolen från Saga Lova, så det bidde den istället. Den ska jag inviga ikväll med svarta lackpumps och nåt fint linne. Fickorna är gigantiska och jag älskar det!

image285
Monki 250 SEK

GOOO UNIBROWS!

Fasen att jag inte hade med mig kameran idag! Vi har haft kick-off-dag och haft så himla roligt! Klassen skulle göra en kampsång och fixa en accessoar som visade att vi hörde till samma lag. Henrik kom upp med den lysande idén att alla skulle måla unibrows! Sagt och gjort, med fet kolkrita vart alla förenade och såg helt groteskt roliga ut! Sedan visade schemat fågelskådning, djurkrig och coccosbollskatapult. Vi kom på andra plats och fick fina priser. Ikväll är det gårdsfest så nu ska jag dressa om. Ska försöka fota lite då med.

Gott och blandat

Ikväll blandar jag tvättstuga med Idol och lådvin, sedan lite partaj i korridoren. Det är roligt att vara student!

Framsteg

Det är alldeles underbart kul att få ha bild varje dag i skolan. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att man skulle längta efter nästa uppgift och uppskatta läxor! Jag märker redan förändringar i mitt sätt att teckna och jag släpper loss och vågar mer. Här är en liten dinosaurie som växte fram under genomgången igår.

image284

Vacker omgivning

Nu har jag fått igång min kamera och kommit underfund med funktionerna. Igår gick vi och handlade lite mat och på vägen fotade jag omgivningen litegrann. Såhär fint bor jag numera.



Snart blir det vinter

Mössa och vantar måste man ha när det blir vinter. Jag slog till på dom här mysiga från Indiska. Stor fluffig mössa och broderade torgvantar. Himla snyggt tycker jag själv.

image278

Piont of view

Här är min tjusiga utsikt från rummet!

image276

Ekologisk Parkas

Har förresten köpt en parkas nu från H&M Organic, bra mycket bra. Lite mer plagg har införskaffats efter helgen hemma i Stockholm och bilder kommer då jag köpt minne till min hallonröda digitalkamera.

Tråkblogg

Att kunna hålla min blogg aktiv här i från Leksand är snudd på omöjligt. Internetuppkopplingen fungerar allt för sällan och när den väl gör det så går det så långsamt så man blir förbannad. Idag har vi varit på konstutställning och målat känslor på gigantiska dukar. Det är lekstuga hela dagarna i bildsalen och jag älskar det!