Rosa

Rosa är världens bästa färg och jag är glad att man nu kommer undan med att använda både cerise och neonrosa hur mycket man vill! Här är två accessoarer som fick komma hit och sätta en färgklick på min vardag.



Lack Depend 25:-, Bälte Second Hand

Frilla

På fredag blir det klippning och då vill jag se ut som Nicole


Jag älskar Indiska!

Igår innan bion hann jag bara in en snabbis i en affär och då valde jag Indiska. Jag älskar verkligen den affären! Dom har vackra plagg till bra priser och jag hittar alltid något jag gillar. Den här gången blev det en jättebautaoversize t-shirt och en tuff ceriserosa sjal.


Sjal 79,50:- Tee 89,50:-

Hade på mig detta idag tillsammans med mina svarta slimmade jeans och svarta ballerinaskor. Kände mig himla nöjd och bekväm. Funderar på en likadan tröja i cerise eller knallgrönt? Priset känns väldigt överkomligt och skämmer man bort sig själv med att ha jättestora - jättebekväma t-shirts så är det svårt att vilja klä sig i något annat alls.

Slit och släng

De senaste 4 dagarna har jag jobbat 40 timmar. Jag är död. Kvällen har spenderats i soffan medan jag sakta, sakta lyckats föra en påse popcorn till min mun, ett i taget i ett riktigt pensionärstempo. Glodde lite slött på TV men inget kändes vidare kul, tur att man har Animal Planet, det fungerar alltid. Imorgon ska jag se världens snyggaste Depp på bio och shoppilura lite i Kista Gallerian.

Nu ska jag läsa ett rykande färskt nummer av Damernas medan jag väntar på att P ska komma hem och lägga sig bredvid mig. MUMMA!

Onlinebutik

Igår var det premiär för Lindex webbshop. Kolla in den!

Nya inköp

Det är både bra och dåligt att jobba i klädbutik. Det dåliga är att lönen är slut innan man har fått den. Det som är bra är att man får roliga personalrabatter lite då och då. Idag fick vi köpa en varsin klänning för halva priset, här är mitt kap.



Sen så fick dom här sötnosarna från barnavdelningen följa med hem för jag blev förälskad och dom kostade endast 19,50:-


MONKI!

I fredags när jag gick till jobbet gick mina små söta ballerinaskor med knyt sönder! Jag var då tvungen att köpa nya på jobbet eftersom jag inte kunde gå runt med ett krokodilgap fram på ena foten hela dagen. De här sötnosarna från Lindex blir dina för 99:-.



Igår var jag och M i stan, tittade i butiker, drack vin och gick på bio. Vi gjorde en sväng förbi min nya favoritaffär MONKI där detta underbara linne inhandlades för sista 100-lappen!


REA

Det är lustigt hur man alltid hittar anledningar till varför det är helt okej att shoppa oavsett hur pank man är. Idag var det 10% rea på Nelly, man kan ju faktiskt handla på faktura och Koola Anna har ju så underbara kläder och jag ska faktiskt bara titta lite och oj här klickade jag visst hem 4 plagg...

   

Men ack så underbart fina dom ser ut att vara! Hoppas jag blir lika snygg som tjejen på bilderna är i dom.

Colour of the shape

Här är min ena garderob, visst ser det härligt ut med all färg? I LOVE.


Jeans blev jeansshorts

Mitt i röran hittade jag två par märkesjeans som jag aldrig har använt. Båda var något nummer för stora och alleles för vida i benen för min smak. Tyckte att det var onödigt att de skulle ligga och skräpa så jag klippte av dom till superkorta shorts. Eftersom båda paren har ganska hög midja så kommer det bli urläckert med instoppat linne och pumps i sommar!

 


Göra nytta

Idag har jag varit flitig och rensat ur min garderob. En hel sopsäck blev det att slänga, men så mycket mer plats för nya saker! När man städar ska man ha bekväma kläder så det blev såhär:

image34

¤ Favorit t-shirt från New York med Ramones-tryck
¤ Stor, vid härlig kjol som jag har fått av älsklingen från H&M
(funderar på att klippa av den då längden känns tråkig i år)
¤ Neonrosa nagellack Depend

Nätshopping

Man kan aldrig, a l d r i g få nog av klänningar. Långa korta vida slimmade färglada enkla urringade veckade glanisga mönstrade söta sommriga sexiga eleganta fina stickade you name it. Jag bara älskar detta underbara plagg och måste erkänna att ungefär vartannat inköp jag gör är just det  - en  klänning. Tror på fullt allvar att jag ska börja samla och ha en egen utställning här hemma snart.

Dagens inköp är den här röda skönheten från Tjallamallas webbshop. Har tittat på den flera gånger och tyckt om den slappa men ändå alvlika och romantiska modellen. När den nu var sänkt från 995:- till 500:- var jag tvungen att slå till. Tror det kan bli en riktig hit! Är dock lite orolig över det här med onesize. Kan det verkligen passa alla?


Underbara älskade

Min älskling tyckte att jag förtjänade en liten "bara-för-att-du-är-så-bra-present" så jag fick den här urläckra oversizetröjan från Monki av honom. Jag blir bara helt lycklig utav färgerna! Världen behöver mer färg! Vill bo i den här resten av sommaren tillsammans med slimmade svarta jeans och platåskor i silver.


Abstinens

Måste erkänna att det faktiskt har kommit en del negativa biverkningar av Thailandresan. Den värsta är frånvaron av lön den här månaden. Shopoholic som man är så börjar abstinensen infinna sig. Funderar på att drömma mig bort litegrann i postorderns underbara värld och beställa lite på faktura för att pigga upp mig själv. Vad gör man inte?!

Trycka tröja

Nu har jag kollat runt lite på alternative när man vill vara kreativ och designa egna t-shirts. Det finns många sidor på internet som erbjuder att de trycker din egen valfria text på tröjan. Jag tyckte dock inte att det var något för mig. Tröjorna dom hade att erbjuda var vanliga stora sladdriga t-shirts med ful rigning, ingen form och alldeles för långa ärmar. Jag valde istället att beställa billiga och snygga t-shirts från H&M. Dom är långa med kort ärm och snygg u-ringning. Priset är perfekt när man ska exprimentera, 69.50:-. Sedan beställde jag helt enkelt Create & Print textilpapper från Panduro, 138:- för 5 A4 ark. Då skriver jag ut texter från datorn, klipper ut och stryker på. Hoppas det blir bra!

 Här är lite skisser på hur jag vill ha det. Var väldigt inspirerad av musik idag och tog lite citat från Pearl Jam, Moneybrother och The Ark.


Runt halsen

Jag älskar stora smycken som syns och tar plats. De kan pigga upp vilken outfit som helst och är ett billigt alternativ till att variera stilen utan att köpa nya plagg allt för ofta. Här är mina tre senaste inköp.

image24

Vingen och noten är från Thailand. Jag ångrar nästan att jag inte köpte fler halsband där då det fanns hur mycket fint som helst och allt var sjukt billigt. Jag har fått mycket beröm för dessa och det är så himla roligt att vara ensam om att ha någonting! Jordgubben kommer från Guldfynd och kostade 79 kr. Jag har länge velat ha en sådan men tycker att KJLs gubbar är på tok för dyra så den här kändes som ett bra alternativ. Jag gillar speciellt den tvinnade guldkedjan som glittrar himla fint.

Spring i stilettklackar!

Läste precis en av mina favoritbloggar, Cecilias Modeblogg. Där berättar hon att hon ska delta i GLAMOURs Stiletto Run i Kungsträdgården på onsdag. Vilken otroligt fjollrolig idé! Jag hade lätt anmält mig om jag inte skulle jobba då. Jag gillar tanken på att det är en riktig tjejgrej som känns så otroligt larvig men ändå kul!

Tesco



Alla talar om Katharine Hamnets snygga t-shirts som hon har gjort för Tesco. Jag är som alla andra och skulle göra mycket för att få knata runt med Choose Love eller Save The Future på magen i sommar. Nu har jag dock kommit fram till att nej, det blir för tråkigt. Jag ska tycka egna t-shirts med budskap på. Fördelen med det är att man får precis den modell på tröja man vill ha, plus att ingen annan har en likadan. Jag satsar på en lång och vid tröja med neontryck. Återkommer när jag tittat närmare på saken.

EVSC

Egentligen skulle The Ark ha vunnit hela skiten men Europa hade tyvärr fel på öronen.
Ungerns låt var himla fin tycker jag, men när en glittrig teletubbie med E-kupa håller på
att ta hem hela skiten så blir jag lite sur. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa En
Ovanligt Torr Sommar
av Peter Robinson. Boken är mongospännande så LÄS! Ta
även den andra boken i serien som heter I Ondskans Spår när du ändå är i farten och
du kommer att tacka mig.

Sommarblusar.

I veckan har jag fyndat 2 underbara sommarblusar från mitt minst lika underbara arbete.



Den första var på rea och jag var tvungen att slå till trots att storleken var 46. Mönstret är hur gulligt som helst och eftersom jag för nuvarande inne i en period då jag tycker att det är ganska hett med för stora tröjor så vart det perfekt. Den här bär jag med ett vitt ribbat linne under, slimmade mörka jeans och nätta sandaler i silver.



Den här blusen har gått som smör i butiken och jag hade turen att rafsa åt mig en 38 innan alla andra! Den är gräddvit, a-linje med väldigt mycket vidd och fantastiska detaljer. Den här blusen platsar bland mina bästa köp någonsin och jag rekommenderar verkligen för dig som gillar den söta stilen. För bara 299:- blir den din.

Sen Thailand...

har jag inte skrivit ett ord. Är grymt besviken på mig själv! Ska genast börja om och bli så otroligt flitig att jag inte kommer tro mina fingrar. Vänta ni bara!

HJÄLP!

Så betalar man för att få fler funktioner i bloggen och så har man likväl ingen susning om hur det funkar. Jag vill ha egen personlig layout!!! Någon som vet?