Jarmo du är bäst

Att Jarmo inte vinner Robinsson är en jävla skam.

Att en solande city-morsa som förlorar alla tävlingar så hon inte har någon rösträtt vinner för att hon inte kunnat rösta på någon, och därför inte kommit på kant med någon, är pinsamt. Hon som kom sist i alla tävlingar, solade hela dagen och tyckte det var äckligt att man petade tänderna med en pinne. Hon som kräktes för att hon inte ens hade vett att dricka vatten i djungeln. Hon som var för dålig för att kasta sten.

Jarmo hade klarat sig på en öde ö i 100 dagar. Jarmo klagade aldrig. Jarmo var glad och trevlig hela tiden och bara så jävla cool. Jarmo jag hejade på dig.

Lukas, Rafael, Ranjit och Angela, ni är alla fittor som röstade på den svaga tjejen för att ni inte klarade av en stark man som gick sin egen väg. Ellenor är ingen överlevare.

Jag är skitarg.

Choose life

Idag startar H&M sin kollektion som heter Fashion Against AIDS. Det är ett samarbete med flera kändisar som designar en varsin top för H&M. 25 procent av försäljningspriset kommer att skänkas till projekt som ökar medvetenheten om HIV/AIDS. Kollektionen är i 100% ekologisk bomull.

Det är himla bra tycker jag. Jag köper Robyns.


Cinderella

Här är en liten sneakpeak på hur fin Elin är i klänningen jag håller på att sy till hennes avslutningsbal.


Love love love


I love Pite

I helgen är jag och Mickis i Pite och hälsar på Emme och mormor. Jag älskar det. Vi har 20 grader varmt i världens mysigaste stad där man bjuds på god lunch av mormor på hennes terass med havsutsikt och har fredagsmys med vin och ostar på Emmes balkong mitt i studentsmeten. Imorgon är vi bjudna till mormors Spa-anläggning för att njuta lite extra. He fint som snus.

Att Pite-borna sedan inte har köpt slut på Matthew Williamsons designerkläder för H&M är en annan fet bonus. De som tog slut på 5 minuter i Sthlm hänger tydligen kvar i flera veckor i Pite. Jag tror att mitt hjärta stannade en stund när jag såg min drömblus och drömsarong hänga där och vänta på mig. Jag hade liksom övervägt att köpa detta av en sniken Sthlmare på Tradera för flera tusen. Nu kom jag undan med H&M-pris. Jag älskar Norrland.

Ikväll ska vi på studenthäng på Kalles. Det är tydligen the shit.



Nu är det fredagsmys....

Redesign vt 2009

Redesign vt 2009!

Välkommen till Redesign vernissage den 18 maj kl 17 på Brunogallerian på
Götgatan samt bildvisning på mötesplats Kupan på Östgötagatan 67 c 29
maj kl 12!

Arrangörer: Modeskolan och Röda Korsets Beredskapskrets i Stockholm




Ge ditt bidrag till världens mammor.

Jag gillar fjolleri



"A squirell is just a rat with a cuter outfit"
 
- Carrie Bradshaw
                      

För hon ska snart ta studenten

Såhär glad blir man när syrran skräddarsyr en studentklänning åt en.


Kolla Erik


Tror du att Anders har blivit såhär stor?

Redesign

Den här toppen har jag gjort av två par trasiga jeans och lite spetsbård.


Pippi-tröja?

Vart kan man köpa en sån här tröja? Jag har velat ha en sen jag var 15 år.


Skivomslag

Jag ska måla en tavla. Det ska vara ett skivomslag som är 1x1 m. Nu är frågan vilket skivomslag? Jag är lite sugen på Live at Wembley Stadium, Born in the USA eller Vapen och Ammunition. Pelle vill ha Born to run. Kom med förslag! Det är såklart ett plus om det är en bra skiva också...