The King.

Eftersom min Per älskar Elvis var det omöjligt att inte beställa hem de här två snygga t-shirtarna som båda var sänkta med drygt 500 kronor på ASOS.


Du är det finaste jag vet.

Älskling


Så här känns det med dig älskling, varje dag.

Lindex onlineshop

Det är synd att Lindex onlineshop inte öppnar förän senare i år. Jag hade gärna velat dela med mig av mina fynd jag gjorde där idag. Halva reapriset gav mig en fantastiskt fin petrolblå sidenblus för ca 50 kronor och två par svarta sidentrosor med hjärtan på i Viktor & Rolf -stuk för ca 20 kronor styck. Med i påsen slank även ett svart sammetsdiadem med stor rosett på (liknande det som som Cecilia B Jonson tipsar om i sin blogg), en svart kortärmad polotröja med rynk vid bröstet och puffärmar, ett par stooora silverörhängen och ett bronsfärgat resårskärp.

Det blev mycket svart idag, men jag har varit på det humöret på senaste tiden. Vill ha sommar nu - nu - NU! Ska nog vara lite wild and crazy och shoppa loss lite på ASOS för att liva upp mig själv. To be continued...

Asos

Klänning

Bläddrade omkring på Asos och fastnade för den här kanonfina klänningen! Hela outfiten skulle jag faktiskt vilja kopiera rakt av. Känns som att bilden talar direkt till mig. VILL HA!

½ reapriset!

Ett litet tips!

Imorgon böjar vi med halva reapriset på Lindex för clubmedlemmar!
Är du inte medlem redan så är det bara att anmäla dig i kassan innan du handlar.

Pengabrorsan.

Moneybrother

Har föresten köpt Moneybrothers tredje album Pengabrorsan idag. Läste på hans hemsida att den ska sluta säljas och fick därför ändan ur vagnen. Hans två första skivor platsar på topp 100 genom tiderna och den här är inte sämre. Den mannen har inte gjort en enda dålig låt någonsin. Det är bara så förbannat bra! Allt är grymt, och han är ännu grymmare live. Har du inte kollat in den här killen ännu så är det inte en dag för tidigt!


"På en sekund av din blick jag frös
Jag känner så gammalt tjat, bara så meningslöst
Så varför ligga här själv varje natt?
När du kan ta på mig som ingen annan kan

Har du hört dom tror vi klarar några da'r
Att vi kanske kan ha några få veckor kvar
Men hur skulle dom förstå?
Dom vet ingenting om oss"

Moneybrother - Dom vet ingenting om oss

Bio och kramsnö.

Hjälp vad jag är trött! Har jobbat idag och folk blir som tokiga så fort de har fått barnbidrag. Trosor, strumpor, långkalsonger, jackor... listan kan göras lång. Alla ska handla samma dag.

Efter jobbet kom mammma, pappa och Felicia och hämtade mig. Vi åkte till Täby Centrum, åt god mat, kikade i lite affärer och såg på Göta Kanal II. Filmen var precis så dålig som alla trodde, men ändå godkänd som underhållning i en bekväm biostol med ett lass popcorn.

När vi kom ut från bion var det snöyra och knarr under fötterna. Så himla mysigt! Hade tänkt att åka in till stan och gå på krogen, men det kändes allt för lockande att åka hem och mysa i soffan istället. Man kan aldrig lita på Roslagsbanan när det blir snö. Man kan egentligen inte lite på Roslagsbanan i nåt väder över huvudtaget. 

Nu ska jag byta om till min underbara rosa mjukisdress och dricka te. Önskar att Pelle inte hade föreställning utan var här och höll om mig, men man kan inte alltid få som man vill. 

Over and out 


Ms Bijoux

www.accessora.se finns en hel del fina saker. Jag gillar speciellt MS Bijoux som har läckra smycken till helt humana priser. Dom här änglalika örhängena blir dina för endast 69:-. Tål att tänkas på!


Vingar

Traderafynd?!

Leggings

Hittade precis dom här supersnygga leggingsen på Tradera! Har velat beställa dom från Asos men har av någon anledning lite svårt för att beställa kläder från utlandet. Jag vågar inte riktigt. Känns besvärligt om det inte passar för jag vill kunna skicka tillbaka utan krångel och sånt. Anyway - nu ligger dessa coola, benförlängande (hoppas verkligen det funkar!) passar-till-allt-möjligt- leggings ute på Tradera och jag vill vinna vinna vinna!

Hunger.

Jag är så fruktansvärt hungrig! Hade kunnat trycka i mig en hel limpa när jag kom hem från jobbet idag, men jag håller mig. Det vankas nämligen pannkakor! Mamma har varit underbar och köpt keso och jordgubbssylt till dom, en riktig hit det kan jag lova!

Lukten av nygräddat börjar söka sig upp till mitt rum. Pappa står dock och svär högt så jag undrar hur bra dom blir...

Thailand here I come!

Den 21 februari åker jag till Thailand och blir borta i nästan sex veckor. Jag håller på att längta mig tokig!! Mina resekamrater kommer hit ikväll så vi kan planera våran resväg och drömma oss bort. Vi landar i Phuket och bor i Karon i två dagar. Efter det blir det förmodligen Koh Phangan och Full Moon Party 3 mars. Sedan får äventyret föra oss vidare. De här två godbitarna ska jag glida omkring i på stranden.

Bikini2       Bikini

Fantastiskt fina från H&M. Deras badkläder håller oftast otroligt bra och är himla prisvärda. Har en bikini därifrån som jag älskar och den är lika snygg efter 3 års flitigt solande. Jag rekommenderar verkligen!


Klänningar!

Sen jag började jobbar på Lindex har jag blivit helt upp över öronen förälskad i alla möjliga sorters klänningar i olika former och färger! Räknade ut att jag har köpt hela 17 stycken under det senaste halvåret. Lyckades heller inte kunna motstå dessa godbitar som jag blev tvungen att klicka hem från La Redoute idag...

Dress3
Den här lilla godbiten fast i svart kommer bli perfekt till sommarnattens fester, eller nu med en snygg topp och grova strumpbyxor under.


Dress2
Som jag har letat efter en förklädesklänning med utanpåfickor! Hade faktiskt börjat ge upp, när jag hittade den här underbara i katalogen till ett överkomligt pris. Även denna fick bli min fast i svart.

Dress
Sist, men faktiskt snyggast! Fantastiskt söt klänning i silver med fickor som bara gör den helt perfekt! Jag var tvungen...

Kan du klandra mig?

Not meant to be.

Såhär i början är man alltid alert och vill skriva mycket. Tänkte ladda upp lite goa bilder till mina historier men det fungerar inte. Någon där uppe som inte vill att jag ska blogga?

A new beginning!

Nu tänkte jag göra ett nytt försök till att skriva regelbundet. Har på senaste tiden känt en stor saknad i mitt liv, och idag kom jag på vad det kan vara. Det kan faktiskt vara så enkelt som att jag inte har skrivit på himla länge!

Tidigare var det ett stort intresse jag hade. När jag sedan började plugga till journalist så föråt jag mig på det och ville mest kräkas. Som journalist fick jag inte skriva om vad jag ville. Det kan jag dock göra här.

Som sagt, då gör jag ett nytt försök till att komma nära någon slags regelbundenhet.